Monday, July 11, 2011

Testimoni memang penting

Banyaknya botol...:), pasal apa manyak sgt ni?....


Akhirnya, setelah bersembang2 ngan En HB mlm td, saya decide tuk nk register as ahli HL. Padahal dah lama consume with HL, naperlah br skrg serius nk jadi ahli kan?...Rugi juga terasa...uhuk..uhuk..uhuk...Tp sebenarnya there is the reason behind everything. Kechiwa dgn sebuah "keikhlasan tapi jauh" oleh seseorang.....gulppp!...(x perlah, biar saya sorang2 je telan rasa yg x bestt tu....)


Ok, siap je sign up jadi membership..rasa happy tau. Sbbnya terus je dpt status supervisor from promote by my upline tu. Mekacih byk2 sgt kat dia sbb bg kepercayaan pada saya memegang status supervisor tu. So, lepas ni sape2 yang nak mintak saya jd coach HL mereka tersgtlah saya alu2kan...dpt saya berkongsi sebagai testimoni yg berjaya dan berpuas hati dengan consume HL sebagai pengalaman sendiri dgn mereka..:)

2 comments:

  1. thniah terus jd supervisor!!
    saya still jd senior cons (35%) je....
    tk dek duit la nk terus jd supervisor lg pown still student... :)
    teruskan penggunaan HB :P

    ReplyDelete

Terima kasih kerana meninggalkan komen disini...

Related Posts with Thumbnails